Tekstversie

Zoeken naar:

Algemeen:

Startpagina

Links

Navigatie in deze site

Updates

Website: inhoud

Webmaster

Copyrights

Bijzonderheden website

Aula HSU- Olst

U kunt desgewenst de meeste foto's in deze website vergroten door er op te klikken. Om terug te gaan naar de pagina klikt u vervolgens rechts bovenaan op het rode sluitkruisje.

Als u een woord in een afwijkende zwarte tekstkleur ziet, is dit (meestal) een link. Als u er op klikt leest u meer informatie over het onderwerp.

Voor een volledig beeldscherm kunt u op de functietoets F11 drukken. Wilt u weer teruggaan, dan drukt u nogmaals op F11.

U kunt alle informatie printervriendelijk afdrukken, door rechtsonder op de knop <printerversie> te klikken en daarna de gewenste pagina te printen door op de knop hiervoor te klikken.

De werkwijze voor o.a. slechtzienden om de lettergrootte te wijzigen en/of het contrast te vergroten is weer te geven via het laatste menu-onderdeel <slechtzienden> in de linker kolom.

Zoekfunctie in deze site

De site heeft een interne zoekfunctie: u kunt links bovenaan in het witte vak uw zoekterm invoeren en vervolgens op het vergrootglas klikken.

Daarna ziet u een lijst (uiteraard alleen indien het woord in de site voorkomt) met de plaatsen waar het gezochte woord of de zin wordt vermeld.

U kunt dan vervolgens op een vermelding klikken, waarna het bewuste onderdeel van de website zichtbaar wordt.